OM OSS

VI TILBYR BIL OG MOTORSYKKEL TURER

JoyRides Tours drives av og for motorsykkelentusiaster. Vi har lang erfaring med å organisere guidede turer til biler og motorsykler. Vi elsker å dra på turer, skape minneverdige opplevelser og etablere nye vennskap. Derfor er våre stressfrie og morsomme turer populære. Hos JoyRides er kundene i fokus! Vårt motto: "Å realisere drømmer og skape minner for livet!"

Eneste Autoriserte turoperatør i Norden

Vi i JoyRides er stolte over å være eneste Nordiske turoperatør som er autorisert av USAs nest største utleier av motorsykler. Det betyr at når du bestiller en tur hos oss er du sikret en kvalitets motorsykkel, perfekt vedlikeholdt og 24/7 veihjelp over hele USA. Du er også sikret markedets beste utvalg i motorsykler, blant følgende merker/modeller: Harley Davidson, Indian, Honda Goldwing, BMW RT/GS, Kawasaki bl.a.

Vi gir deg den beste turopplevelsen – på din favoritt motorsykkel!

explorify auth-orange

Velg mellom 3 typer eventyr-turer:

GUIDEDE TURER

Vi tilbyr guidede turer over hele verden. Inkludert: MC/Bilutleie, overnatting, guider, bensin og forsikring.

KJØR-SELV-TUR

Hvis du er komfortabel med å reise alene - velg en Kjør-Selv-Tur. Vi bestiller kjøretøy og hoteller. Resten er opp til deg!

MC UTLEIE

Dette er for eventyreren. Du forteller oss hvilket kjøretøy du vil ha - vi booker og vips, så er du i gang! May the force be with you.

Guidenes kompetanse og ferdigheter
%
Vår evne til å utvikle spennende og morsomme turer
%
Vår evne til å gjennmføre turene optimalt
%

Hva er vi gode på?

Vi forsøker kontinuerlig å forbedre oss selv, men for å være ærlig - vi er ganske gode allerede. Til venstre ser du en ærlig, grafisk fremstilling av våre beste ferdigheter basert på tilbakemeldinger vi har motatt fra våre kunder.

Hvis du vil lese mer om hva vår gjest sier om oss - klikk deg inn på vår side med kundereferanser.

"Vi forsøker alltid å forbedre oss selv. Både som et selskap og personlig i møte med våre gjester"

- André Stefan Patay, CEO JoyRides Tours