Vår turportal tilbyr

TO TYPER GUIDEDE TURER

JoyRides-turer:

Alle turer merket «JoyRides-turer» er våre egne turer; designet, utviklet, testet, planlagt, booket og guidet av oss, JoyRides Tours. Hver detalj er grundig planlagt, testet og kvalitetssikret av oss. Dette er de turene som er høyest rangert av våre kunder.

Partner-turer:

For å kunne tilby våre kunder det beste utvalget på markedet, har vi inngått samarbeide med noen få utvalgte og høyt vurderte turoperatører som er spesialister i deres lokale region.

Våre turoperatør-partnere har vanligvis det beste tilbudet i sin lokale region og har alle blitt grundig evaluert av oss (lokal markeds-ekspertise, kunnskap om de beste ruter og attraksjoner, samt å være flytende i det lokale språket og kulturen). På grunn av den omfattende kvalitets-sikringen vi har gjort av våre turoperatør-partnere, kan vi trygt anbefale deg å bestille en av turene vi tilbyr fra disse partnerne. Disse er merket som «Partner-turer«.

Mange foretrekker guidede turer på grunn av enkelheten og komforten som tilbys i en «all inclusive» turpakke. Alt du trenger å gjøre er å møte opp til turen,  fyre opp ditt valgte kjøretøy og nyte omgivelsene, naturen, atmosfæren og attraksjonene. Vi tar oss av alle de kjedelige sidene ved turen; planlegging, reservasjoner, kvalitetssikring osv.

Uansett hvilket turalternativ du velger, kan du være sikker på at du får best mulig tur- og kundeservice i regionen eller landet du velger å reise i.