3150 km
Distanse
Argentina / Chile
Sted
3/3
Vanskelighetsgrad
13 dager
Varighet

Best of Andes – 3 Magical Mountain Passes

ANKOMST/RETUR  Santiago/SCL
AVREISE FRA NORGE Vennligst ankom flyplass min. 2 timer før avreise
TUR-GUIDEN SNAKKER
INKLUDERT
Leie av motorsykkel/bil Flybilletter fra hovedflyplass
Bensin/olje for motorsykkel Flerspråklig turleder
Følgebil med din bagasje Billetter til nasjonalparker
Turbok med rutebeskrivelse Transport til utleieselskap
Hotell/Motell +2/3 stars Utleie-hjelm
Bilder fra turen T-skjorte & hals/buff
Loss Damage Waiver MC State minimum SLI insurance
IKKE INKLUDERT
Ekstra valgte attraksjoner
Mat og drikke
Forsikringer/LDW oppgradering
Alt som ikke står under “Inkludert” ovenfor

“Vi i JoyRides mener at gode opplevelser og sosialt fellesskap, er minst like viktig som selve kjøringen langs Route 66. Vårt mål er å fylle tursekken din med flest mulig positive minner, så du reiser hjem med et stort smil om munnen. Og med venner du ikke hadde før du begynte på turen.”

1

Dag 1: Ankomst Santiago, Chile

Når alle har sjekket inn på hotellet i Santiago og kommet seg til rette i rommene sine, møtes vi for en velkomst-samling og forfriskning, med introduksjon av alle deltakere og guider. Kvelden er satt av til å bli kjent og vi møtes for felles middag på ekte chilensk vis.
2

Dag 2: Santiago

(Opplevelsesdag)

Vi starter dagen med et informasjonsmøte hvor vi dekker informasjon om turen og ditt opphold i Santiago. Vi dekker også praktisk informasjon om mc- og bilutleie. Vi vil holde et sikkerhets- og informasjonsmøte, slik at alle er godt forberedt til reisen (turinfo, sikkerhetsregler, trafikkregler, praktisk info, sykkel-forberedelser.

Etterpå tilbringer vi resten av dagen i sentrum av Santiago etter egne preferanser. Vi anbefaler å besøke Cerro San Cristobal (en 860 meter høyde i sentrum av Santiago, som også har en dyrehage og vin-museum) Ta  gjerne en gondol-tur til toppen, hvor en jomfru Maria-statue har utsikt over byen og SkyCostanera (Santiago høyeste visningsplattform. Den ligger  ved toppen av den høyeste bygningen i Latin-Amerika og har panoramautsikt over byen i 360 ° på 300 meter høyde.

Om kvelden sjekker vi motorsyklene / kjøretøyene (merk: Sjekk kjøretøyet grundig for riper, skader og at det er olje og gass i tanken), før vi spiser middag.

3

Dag 3: Santiago - Mendoza, Argentina

(Kjøredag 1: 338 km)

Vi starter vårt kjøreeventyr i Latin-Amerika.  Når alle er klare, tar vi fatt på vår spektakulære opplevelsestur. Vi drar nordover til en av turens absolutte høydepunkter; vi krysser Argentina-grensen gjennom Cristo Redentor på 3.832m / 10.499ft absl. Veiene er perfekte for motorsykkeltur! Du vil smile hver eneste meter vi kjører. Merk: strekningen over selve fjellovergangen, som er en valgfri tur, er grusvei.

Vi stopper for lunsj i Las Cuevas, før vi fortsetter til Puenta del Inca, en gammel Inka (indiansk) landsby. På vei til Mendoza stopper vi også for å nyte utsikten og ta bilder av Aconcagua (Andes’ høyeste fjell, 6962m absl). Vår siste stopp er Mendoza, hvor vi skal tilbringe en morsom kveld sammen. Mendoza er en vakker, rolig by med mange koselige kafeer og spennende shopping.

4

Dag 4: Mendoza, Argentina

(Opplevelsesdag)

Tilbring dagen i Mendoza etter egne preferanser. Vi anbefaler “The Wine Garden Experience”, en av verdens mest kjente og beste vingårder. Program: vingårdstur, restaurant-brunch med regional meny, vinsmaking osv.) Andre alternativer er å slappe av på hotellet, utforske eller shoppe i Mendoza.

5

Dag 5: Mendoza - Rodeo

(Kjøredag 2: 363 km)

Vi forlater spennende Mendoza – det smakfulle vinlandet og drar tilbake til Andesfjellene. Vi kjører nordover på Ruta 40/149, og stikker innom vakre La Cuesta del Viento, før vi spiser middag i Rodeo.

6

Dag 6: Rodeo - La Serena, Chile

(Kjøredag 3: 373 km)

Velkommen til nok et høydepunkt  på turen! Vi forlater Rodeo, Argentina og drar tilbake til Chile. Denne  kjørestrekningen vil sansynligvis være en av de mest fantastiske turene i ditt liv. Vi kjører Ruta 150 til den Paso Agua Negra (4.781m / 15.682ft) hvor krysser Chile-grensen og begynner å kjøre Ruta 41. Vi tror du vil bli imponert når du ser den fantastiske utsikten mot fjellene som nå åpner seg foran deg.

På vei til La Serena kjører vi innom koselige Pisco Elqui, der pisco ble opprinnelig  ble destillert (det opprinnelige navnet på byen var La Greda). Vår siste stopp er La Serena med sine vakre strender.

7

Dag 7: La Serena - Viña del Mar

(Kjøredag 6: 515 km)

Velkommen til en deilig kjøredag langs Chile-kysten. På vei sørover til Vina del Mar, kjører vi langs de vakre strendene gjennom koselige små landsbyer. Se opp for pelikaner og sjøløver.

Vår første stopp er Fray Jorge nasjonalpark, et UNESCO biosfæreservat. Vi fortsetter sørover og tar et par morsomme stopp i koselige Papudo og Zapallar. Om kvelden koser vi oss i Vina del Mar, som er Chiles svar på St.Tropez.

8

Dag 8: Viña del Mar

(Opplevelsesdag)

Denne dagen er en hvile- og morodag i henhold til personlige preferanser (f.eks bading i Stillehavet eller slappe av på en av de vakre hvite strendene i Viña del Mar). Byen regnes for å være den mest luksuriøse feriebyen i Chile. Her finner du et utvalg av gourmet-restauranter og en blanding av moderne og gamle bygninger.

Spesielt de gamle koloni-bygningene er veldig sjarmerende. Byen har en avslappet atmosfære, og hvis du føler behov for å være litt romantisk kan du ta en av byens typiske hestedrosjer.

9

Dag 9: Viña del Mar - Talca

(Kjøredag 5: 363 km)

Vi fortsetter sørover på fine motorsykkel-veier. Noen veier går langs kysten og noen innover i vinlandet. Gjør deg klar for et deilig måltid og velsmakende vin når vi kommer til Talca, som ligger midt i det berømte vinlandet.

10

Dag 10: Talca - Valle Grande, Argentina

(Kjøredag 6: 486 km)

Velkommen til nok et høydepunkt! I dag kjører vi Paso Pehuenche (2.554m / 8.376ft), den siste av de tre fjellovergangene og den laveste i høyden. Strekningen er Imidlertid en av de vakreste og morsomste turene du noensinne vil oppleve. Veiene er herlig svingete og med fantastiske naturomgivelser. Vi spiser lunsj på en lokal kafé på grensen, før vi drar til Valle Grande, og har en trivelig kveld.

11

Dag 11: La Serena - Vina del Mar

(Kjøredag 6: 317 km)

Nok en fantastisk kjøredag! Vi cruiser nordover på rute 173 inn i Canyon del Atuel. Vær forberedt på spektakulær utsikt og fantastiske veier. Merk: Kjøring i Canon Atuel er stort sett grusvei. Kjør forsiktig!

Vi nyter en lunsj i vakre Valle Grande, før vi nok en gang setter kursen mot Mendoza, for en ny kveld med deilig mat og vin fra  regionen.

12

Dag 12: Mendoza - Santiago, Chile

(Kjøredag 6: 375 km)

Dette er vår siste kjøredag og slutten på vår opplevelsestur i Argentina, Chile og Andesfjellene nærmer seg. Vi avslutter turen med nok et høydepunkt, da vi nok en gang krysser grensen mellom Argentina og Chile gjennom fascinerende Cristo Redentor Paso. Vi er heldige som får kjøre denne majestetiske kjøreturen igjen  – denne gangen i motsatt retning. Merk: strekningen over passet (valgfri tur) er grusvei.

Vi stopper for lunsj i Uspallata, og stopper enda en gang i Puenta del Inca, før vi krysser Cristo Redentor. Vi fortsetter til Santiago, returnerer kjøretøyene og sjekker inn på hotellet. Vi tilbringer vår siste kveld og avskjedsmiddag sammen i morsomme Santiago.

13

Dag 13: Hjemreise

Vi sjekker ut av hotellet og sier farvel til fantastiske Andesfjellene og Chile. Takk for en flott tur, et hyggelig lag og hjertelig takk for at du valgte å reise med JoyRides. God tur hjem! Vi håper å se deg igjen på en av våre andre turer i USA, Asia, Oseania eller Europa.

 

NB: På grunn av tidsforskjellen kommer reisende fra Europa hjem dagen etter avreise fra USA.

Merk: Dette programmet er retningsgivende for aktiviteter og opplevelser du vil være med på under turen. Avvik kan forekomme, men vi garanterer at våre dyktige guider kommer til å strekke seg til det ytterste for å gjennomføre hele programmet som beskrevet. Dette så langt det er gjennomførbart og under omstendigheter vi kan påvirke. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre programmet, derfor kan det hende at du vil få positive overraskelser. 

Priser (USD)

SJÅFØR i delt rom::
Fra $7 495
SJÅFØR i enkeltrom:
Fra $8 495
PASSASJER i delt rom:
Fra $3 495
PASSASJER i enkeltrom:
Fra $4 495

Turdatoer

Turkategori
Dato fra
Dato til
Bestillingsfrist
Status

Turkategori:
Det beste av Andesfjellene
Dato fra:
04.12.2021
Dato til:
16.12.2021
Bestillingsfrist:
05.10.2021
Tidsfrist utløpt

Turkategori:
Det beste av Andesfjellene
Dato fra:
12.02.2022
Dato til:
24.02.2022
Bestillingsfrist:
14.12.2021

Turkategori:
Det beste av Andesfjellene
Dato fra:
19.03.2022
Dato til:
31.03.2022
Bestillingsfrist:
18.01.2022

Turkategori:
Det beste av Andesfjellene
Dato fra:
03.12.2022
Dato til:
15.12.2022
Bestillingsfrist:
04.10.2022