3000/3800 km
Distanse
New Zealand
Sted
2/3
Vanskelighetsgrad
13/18 dager
Varighet

New Zealand er en av verdens fremste feriedestinasjoner, og tilbyr en rekke turistattraksjoner for både eventyrere og førstegangsreisende som ønsker å oppleve New Zealands skjønnhet. Fra de berømte Wildlife turene i Christchurch til Dart River Jet Safari i Queenstown. Det er det et bredt spekter av attraksjoner for alle typer besøkende.

Den beste måten å oppleve alle de fantastiske attraksjonene New Zealand har å tilby er på din favoritt bil eller motorsykkel. Du vil få en fantastisk tur på herlige veier gjennom et utrolig vakkert land. Turen er spesielt utviklet for dem som ønsker å utforske fullt og helt hva New Zealand har å tilby. Vi kjører på de flotteste veiene på begge øyene og besøker alle de beste attraksjonene og byene.

Velg mellom 13-dagers tur og 18-dagers tur.

ANKOMST/RETUR Auckland/AKL – Christchurch/CHC (13 dagers tur)

Auckland/AKL (18 dagers tur)

AVREISE FRA NORGE Vennligst ankom flyplass min. 2 timer før avreise
TUR-GUIDEN SNAKKER
INKLUDERT
Leie av motorsykkel/bil Flybilletter fra hovedflyplass
Bensin/olje for motorsykkel Flerspråklig turleder
Følgebil med din bagasje Billetter til nasjonalparker
Turbok med rutebeskrivelse Transport til utleieselskap
Hotell/Motell +2/3 stars Utleie-hjelm
Bilder fra turen T-skjorte & hals/buff
Loss Damage Waiver MC State minimum SLI insurance
IKKE INKLUDERT
Ekstra valgte attraksjoner
Mat og drikke
Forsikringer/LDW oppgradering
Alt som ikke står under “Inkludert” ovenfor

“Vi i JoyRides mener at gode opplevelser og sosialt fellesskap, er minst like viktig som selve kjøringen langs Route 66. Vårt mål er å fylle tursekken din med flest mulig positive minner, så du reiser hjem med et stort smil om munnen. Og med venner du ikke hadde før du begynte på turen.”

1

Dag 1: Ankomst Aukland, New Zealand

Når alle har ankommet hotellet i Auckland og kommet seg til rette i rommene sine, møtes vi for en velkomst-samling og forfriskning, med introduksjon av alle deltakere og guider.  Kvelden er satt av til å bli kjent, og vi møtes for felles middag. De som ikke er slitne nok etter den lange reisen, kan også dra på en lokal bar i nærheten av hotellet.
2

Dag 2: Auckland

(Opplevelsesdag)

Vi starter dagen med et informasjonsmøte om turen på New Zealand og ditt opphold i Auckland. Vi dekker også praktisk informasjon og forberedelser vedrørende mc og bilutleie.

Resten av dagen vil bli brukt i Auckland, New Zealand’s største by med 1,4 millioner innbyggere. Faktisk er byen den største i Polynesia, og befolkningen representerer 30 prosent av den totale befolkningen. Tenk deg en by hvor alle bor innen en halv time fra herlige strender, turstier og et dusin vakre øyer. Legg til et solfylt klima, en bakgrunn av polynesisk kultur og en lidenskap for fremragende mat, vin og shopping. Du kan nå begynne å få et bilde av Auckland, New Zealands største og mest varierte by. Vi vil tilbringe dagen med å utforske denne spennende byen.

Auckland er også et paradis for shopping, alt fra toppdesignere til gatemarkeder. Mens du er her, kan du nyte byens ulike kafeer, restauranter og uteliv, samt hyggelige områder i byens Viaduct Harbour, Wynyard Quarter og Parnell.

En virkelig fengslende opplevelse venter på besøkende til Aucklands Sky Tower. Med 328 meter er det den høyeste kunstige bygningen i New Zealand, og tilbyr fantastisk utsikt for opptil 80 kilometer i hver retning. Stå opp i en glassheis til en av de tre spektakulære visningsplattformene, eller for mer spenning, Sky Walk rundt 192 meter høy pergola eller Sky Jump fra tårnet! Opplev Peter Gordons elegante restaurant – The Sugar Club, og slapp av med en kopp kaffe eller lette forfriskninger på Sky Café, eller du kan spise på “Orbit” – enden av Auckland 360-graders roterende restaurant. Sky Tower er en av New Zealands mest spennende attraksjoner!

På ettermiddagen kjører vi for å hente våre sykler – Sykkelen du har bestilt for turen er forberedt, all nødvendig forsikring er inkludert.

3

Dag 3: Auckland - Whakatane

(Kjøredag 1: 290 km)

I dag starter vi på vårt New Zealand eventyr! Vi samles foran hotellet for felles avreise til uthenting av sykler. Sykkelen du har bestilt for turen er klargjort, og alle nødvendige forsikringer er inkludert.

Når alle er klare på syklene sine starter vi på vårt New Zealand eventyr. Auckland forsvinner bak oss mens vi setter kursen sørover for et unikt eventyr. Vi kjører til Papamoa Beach, hvor vi spiser lunsj. Papamoa er den største forstaden til Tauranga og er et av New Zealands beste fiske og surfe-steder. Stedet er best kjent for sine lange, hvite sandstrender som snor seg fra Kaituna River til Mount Maunganui.

Vi fortsetter vår reise langs østkysten men stopper flere ganger underveis for å nyte den spektakulære naturen. Tilslutt ankommer vi til vårt reisemål for kvelden i Whakatane.

Whakatane “våkner til liv” med lokale musikere og tilreisende band gjennom sommermånedene. Byen har mange charterbåter, noe som gir besøkende muligheten til å dykke i det krystallklare vannet i bukta, fiske eller svømme med delfiner. Dessuten er byen det kunstneriske og kulturelle sentrum i området med regelmessige kunstutstillinger og mange steder av historisk betydning for Maoriene.

4

Dag 4: Whakatane - Gisborne

(Kjøredag 2: 371 km)

Vi setter kursen østover mot den nordøstlige spissen av North Island hvor vi tar en stopp for å absorbere den vakre utsikten. Nyt det ville og vakre New Zealand East Cape, kjent for sine spektakulære solnedganger (i sommermånedene) med de røde fargene på himmelen i kontrast med det asurblå vannet i det uberørte havet.

Vi kjører til vår lunsj-stopp i Hicks Bay som ligger rett ved kysten. Vi fortsetter til Gisborne hvor vi skal tilbringe natten. Gisborne er hovedstaden i den nordøstlige regionen på Bay Poverty Bay. Vi spiser middag på Marina Restaurant & Bar Marina Park.

5

Dag 5: Gisborne - Napier

(Kjøredag 3: 214 km)

Det blir en dag med spektakulære veier og naturopplevelser. Turen fra Gisborne går sør-øst gjennom storslåtte fjellandskap og fantastiske kystlinjer. Vi kjører noen av de beste veiene på den nordlige øya og gjør flere stopp for å se de mange severdighetene langs veien til vårt endelige mål for dagen: Napier. Vi spiser lunsj i Wairoa.

Etter å ha sjekket inn på hotellet gjør vi oss klar for en kveld på “byen”. Napier er et byområde med de to tvillingbyene Napier og Hastings, som er det femte største byområdet i New Zealand. Både Napier og Hastings har en rekke aktiviteter og attraksjoner å tilby som vanligvis kan spores tilbake til byenes fremtredende art deco arkitektur.

6

Dag 6: Napier - Wellington

(Kjøredag 4: 315 km)

Velkommen til en ny dag med spennende kjøring; gjennom innlandet, fjell, daler og vestkysten. Vi krysser den sørlige spissen av den nordlige øya. Vi stopper for lunsj i Palmerston North, (på Manawatu River) lokalt kjent som “Palmy” som er New Zealands sjuende største by. Den ble oppkalt etter Viscount Palmerston, en tidligere statsminister i Storbritannia.

Vår endelige destinasjon er Wellington som ligger i den sørlige delen av Nord Island, klemt mellom en vakker havn og frodige, grønne åser. Med en befolkning på over 380.000 innbyggere er byen Oceanias største hovedstad og ble grunnlagt i 1840.

7

Day 7: Wellington - Murchison

(Kjøredag 5: 334 km)

Forbered deg på kanskje den vakreste fergeturen i ditt liv. Vi starter tidlig for å ta den første fergen til Sørøya, hvor det påstås at de beste motorsykkel veiene og vakreste naturopplevelser er å finne.

Pass på at du har ro i sinnet slik at du fullt ut vil nyte overfarten til Sørøya, veiene langs fjordene, kysten og fjellovergangene. Det blir den store “naturdagen”. Vi stopper for lunsj i St.Motueka og tilbringer kvelden i en liten landsby. Nå vil vi virkelig være ute av storbyer for en stund.

8

Dag 8: Murchison - Fox Glacier

(Kjøredag 6: 381 km)

Ha ispiggene dine  klare, så setter vi kursen mot koselig Fox Glacier, gjemt i den skogkledde foten av Southern Alps. Den koselige byen Fox Glacier tilbyr brevandring og turer i området. Dagens tur langs vestkysten av sørøya er av mange rangert som den vakreste på øyene.

Derfor gjør vi mange korte stopp for å være i stand til å absorbere alt. Vi spiser i Greymouth og tar en isbre-tur når vi ankommer Fox Glacier.  Fox Glacier ligger nær den vakre Lake Matheson, en av de mest fotograferte stedene i New Zealand. På en klar dag reflekterer sjøen Mount Cook.

9

Dag 9: Fox Glacier - Queenstown

(Kjøredag 7: 327 km)

Nok en gang setter vi kursen ned til kysten, før vi tar oss opp til fjellene. Vi spiser i Haast før vi kjører gjennom Mount Aspiring National Park; gjennom fjellvann og storslått natur, med fine svingete veier hele veien til Queenstown.

10

Dag 10: Queenstown

(Opplevelsesdag)

En actionfylt ferie i New Zealand er synonymt med “Queenstown “. Uansett hva som interesserer deg, Queentown tilbyr opplevelser som vil oppfylle alle dine ønsker (sport, naturopplevelser eller gastronomiske funn) – Queenstown har alt!

Queenstown er et feriested som tiltrekker seg mange besøkende med sin turistvennlige og eventyrlystne tilnærming. Byen ligger i Otago, sør-vest for New Zealand. Sørøya er ikke bare sentrum for diverse snøsport, men tilbyr også turister alle tenkelige opplevelser som strikkhopping, vannski eller sykling i fjellet. Du vil sansynligvis tilbringe det meste av dagen med å utforske Queenstown og bare ha det gøy.

11

Dag 11: Queenstown - Oamaru

(Kjøredag 8: 343 km)

Dagens kjøreetappe går gjennom det som i New Zealand kalles “fjordlandet”. Med fare for å gjenta oss selv; nok en fantastisk “naturdag”. Vi kjører på flotte mc-veier gjennom fjelloverganger mot øyas sørspiss, hvor vi skal kjøre gjennom steder du aldri trodde eksisterte.

Vi spiser lunsj på Pearl Harbor Restaurant & Bar i St. Manapouri på vei til vårt mål for kvelden; Invercargill.

Hvis du ikke har sett filmen “verdens raskeste Indian” med Antony Hopkins bør du sjekke den ut. Det handler om Burt Munro’s tur til USA og Utah Bonneville Salt Flats i 1967. Vi vil besøke hans museum.

12

Dag 12: Oamaru - Christchurch

(Kjøredag 9: 429 km)

Vi setter kursen østover langs kystlinjen mot New Zealand’s absolutte sørspiss. Vi stopper flere ganger for å nyte den fantastiske utsikten. Dessverre vil vi ikke kunne se sydpolen, selv om det er neste land område i sør. Vi spiser lunsj i St. Dunedin, kjent som New Zealand’s Edinburghs på grunn av sin skotske arv, som de bærer med stolthet.

Vi fortsetter nordover langs østkysten til Moeraki. Moeraki er en liten fiskerlandsby som ligger rett ved havet. Byen var opprinnelig en hvalfangststasjon. Denne kvelden spiser vi middag med utsikt over havet.

13

Day 13: Hjemreise fra Christchurch

Vi sjekker ut av hotellet og tar farvel. Takk for en flott tur, gode stunder og hjertelig takk for at du valgte å reise med JoyRides. Vi ønsker deg en trygg tur hjem! Vi håper å se deg igjen på en av våre andre turer i USA, Sør amerika, Asia eller Europa.


Merk: Dette programmet er retningsgivende for aktiviteter og opplevelser du vil være med på under turen. Avvik kan forekomme, men vi garanterer at våre dyktige guider kommer til å strekke seg til det ytterste for å gjennomføre hele programmet som beskrevet. Dette så langt det er gjennomførbart og under omstendigheter vi kan påvirke. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre programmet, derfor kan det hende at du vil få positive overraskelser. 

1

Dag 1: Ankomst Aukland, New Zealand

Når alle har ankommet hotellet i Auckland og kommet seg til rette i rommene sine, møtes vi for en velkomst-samling og forfriskning, med introduksjon av alle deltakere og guider.  Kvelden er satt av til å bli kjent, og vi møtes for felles middag. De som ikke er slitne nok etter den lange reisen, kan også dra på en lokal bar i nærheten av hotellet.
2

Dag 2: Auckland

(Opplevelsesdag)

Vi starter dagen med et informasjonsmøte om turen på New Zealand og ditt opphold i Auckland. Vi dekker også praktisk informasjon og forberedelser vedrørende mc og bilutleie.

Resten av dagen vil bli brukt i Auckland, New Zealand’s største by med 1,4 millioner innbyggere. Faktisk er byen den største i Polynesia, og befolkningen representerer 30 prosent av den totale befolkningen. Tenk deg en by hvor alle bor innen en halv time fra herlige strender, turstier og et dusin vakre øyer. Legg til et solfylt klima, en bakgrunn av polynesisk kultur og en lidenskap for fremragende mat, vin og shopping. Du kan nå begynne å få et bilde av Auckland, New Zealands største og mest varierte by. Vi vil tilbringe dagen med å utforske denne spennende byen.

Auckland er også et paradis for shopping, alt fra toppdesignere til gatemarkeder. Mens du er her, kan du nyte byens ulike kafeer, restauranter og uteliv, samt hyggelige områder i byens Viaduct Harbour, Wynyard Quarter og Parnell.

En virkelig fengslende opplevelse venter på besøkende til Aucklands Sky Tower. Med 328 meter er det den høyeste kunstige bygningen i New Zealand, og tilbyr fantastisk utsikt for opptil 80 kilometer i hver retning. Stå opp i en glassheis til en av de tre spektakulære visningsplattformene, eller for mer spenning, Sky Walk rundt 192 meter høy pergola eller Sky Jump fra tårnet! Opplev Peter Gordons elegante restaurant – The Sugar Club, og slapp av med en kopp kaffe eller lette forfriskninger på Sky Café, eller du kan spise på “Orbit” – enden av Auckland 360-graders roterende restaurant. Sky Tower er en av New Zealands mest spennende attraksjoner!

På ettermiddagen kjører vi for å hente våre sykler – Sykkelen du har bestilt for turen er forberedt, all nødvendig forsikring er inkludert.

3

Dag 3: Auckland - Whakatane

(Kjøredag 1: 290 km)

I dag starter vi på vårt New Zealand eventyr! Vi samles foran hotellet for felles avreise til uthenting av sykler. Sykkelen du har bestilt for turen er klargjort, og alle nødvendige forsikringer er inkludert.

Når alle er klare på syklene sine starter vi på vårt New Zealand eventyr. Auckland forsvinner bak oss mens vi setter kursen sørover for et unikt eventyr. Vi kjører til Papamoa Beach, hvor vi spiser lunsj. Papamoa er den største forstaden til Tauranga og er et av New Zealands beste fiske og surfe-steder. Stedet er best kjent for sine lange, hvite sandstrender som snor seg fra Kaituna River til Mount Maunganui.

Vi fortsetter vår reise langs østkysten men stopper flere ganger underveis for å nyte den spektakulære naturen. Tilslutt ankommer vi til vårt reisemål for kvelden i Whakatane.

Whakatane “våkner til liv” med lokale musikere og tilreisende band gjennom sommermånedene. Byen har mange charterbåter, noe som gir besøkende muligheten til å dykke i det krystallklare vannet i bukta, fiske eller svømme med delfiner. Dessuten er byen det kunstneriske og kulturelle sentrum i området med regelmessige kunstutstillinger og mange steder av historisk betydning for Maoriene.

4

Dag 4: Whakatane - Gisborne

(Kjøredag 2: 371 km)

Vi setter kursen østover mot den nordøstlige spissen av North Island hvor vi tar en stopp for å absorbere den vakre utsikten. Nyt det ville og vakre New Zealand East Cape, kjent for sine spektakulære solnedganger (i sommermånedene) med de røde fargene på himmelen i kontrast med det asurblå vannet i det uberørte havet.

Vi kjører til vår lunsj-stopp i Hicks Bay som ligger rett ved kysten. Vi fortsetter til Gisborne hvor vi skal tilbringe natten. Gisborne er hovedstaden i den nordøstlige regionen på Bay Poverty Bay. Vi spiser middag på Marina Restaurant & Bar Marina Park.

5

Dag 5: Gisborne - Napier

(Kjøredag 3: 214 km)

Det blir en dag med spektakulære veier og naturopplevelser. Turen fra Gisborne går sør-øst gjennom storslåtte fjellandskap og fantastiske kystlinjer. Vi kjører noen av de beste veiene på den nordlige øya og gjør flere stopp for å se de mange severdighetene langs veien til vårt endelige mål for dagen: Napier. Vi spiser lunsj i Wairoa.

Etter å ha sjekket inn på hotellet gjør vi oss klar for en kveld på “byen”. Napier er et byområde med de to tvillingbyene Napier og Hastings, som er det femte største byområdet i New Zealand. Både Napier og Hastings har en rekke aktiviteter og attraksjoner å tilby som vanligvis kan spores tilbake til byenes fremtredende art deco arkitektur.

6

Dag 6: Napier - Wellington

(Kjøredag 4: 315 km)

Velkommen til en ny dag med spennende kjøring; gjennom innlandet, fjell, daler og vestkysten. Vi krysser den sørlige spissen av den nordlige øya. Vi stopper for lunsj i Palmerston North, (på Manawatu River) lokalt kjent som “Palmy” som er New Zealands sjuende største by. Den ble oppkalt etter Viscount Palmerston, en tidligere statsminister i Storbritannia.

Vår endelige destinasjon er Wellington som ligger i den sørlige delen av Nord Island, klemt mellom en vakker havn og frodige, grønne åser. Med en befolkning på over 380.000 innbyggere er byen Oceanias største hovedstad og ble grunnlagt i 1840.

7

Day 7: Wellington - Murchison

(Kjøredag 5: 334 km)

Forbered deg på kanskje den vakreste fergeturen i ditt liv. Vi starter tidlig for å ta den første fergen til Sørøya, hvor det påstås at de beste motorsykkel veiene og vakreste naturopplevelser er å finne.

Pass på at du har ro i sinnet slik at du fullt ut vil nyte overfarten til Sørøya, veiene langs fjordene, kysten og fjellovergangene. Det blir den store “naturdagen”. Vi stopper for lunsj i St.Motueka og tilbringer kvelden i en liten landsby. Nå vil vi virkelig være ute av storbyer for en stund.

8

Dag 8: Murchison - Fox Glacier

(Kjøredag 6: 381 km)

Ha ispiggene dine  klare, så setter vi kursen mot koselig Fox Glacier, gjemt i den skogkledde foten av Southern Alps. Den koselige byen Fox Glacier tilbyr brevandring og turer i området. Dagens tur langs vestkysten av sørøya er av mange rangert som den vakreste på øyene.

Derfor gjør vi mange korte stopp for å være i stand til å absorbere alt. Vi spiser i Greymouth og tar en isbre-tur når vi ankommer Fox Glacier.  Fox Glacier ligger nær den vakre Lake Matheson, en av de mest fotograferte stedene i New Zealand. På en klar dag reflekterer sjøen Mount Cook.

9

Dag 9: Fox Glacier - Queenstown

(Kjøredag 7: 327 km)

Nok en gang setter vi kursen ned til kysten, før vi tar oss opp til fjellene. Vi spiser i Haast før vi kjører gjennom Mount Aspiring National Park; gjennom fjellvann og storslått natur, med fine svingete veier hele veien til Queenstown.

10

Dag 10: Queenstown

(Opplevelsesdag)

En actionfylt ferie i New Zealand er synonymt med “Queenstown “. Uansett hva som interesserer deg, Queentown tilbyr opplevelser som vil oppfylle alle dine ønsker (sport, naturopplevelser eller gastronomiske funn) – Queenstown har alt!

Queenstown er et feriested som tiltrekker seg mange besøkende med sin turistvennlige og eventyrlystne tilnærming. Byen ligger i Otago, sør-vest for New Zealand. Sørøya er ikke bare sentrum for diverse snøsport, men tilbyr også turister alle tenkelige opplevelser som strikkhopping, vannski eller sykling i fjellet. Du vil sansynligvis tilbringe det meste av dagen med å utforske Queenstown og bare ha det gøy.

11

Dag 11: Queenstown - Oamaru

(Kjøredag 8: 343 km)

Dagens kjøreetappe går gjennom det som i New Zealand kalles “fjorden landet”. Med fare for å gjenta oss selv; nok en fantastisk “naturdag”. Vi kjører på flotte mc-veier gjennom fjelloverganger mot øyas sørspiss, hvor vi skal kjøre gjennom steder du aldri trodde eksisterte.

Vi spiser lunsj på Pearl Harbor Restaurant & Bar i St. Manapouri på vei til vårt mål for kvelden; Invercargill.

Hvis du ikke har sett filmen “verdens raskeste Indian” med Antony Hopkins bør du sjekke den ut. Det handler om Burt Munro’s tur til USA og Utah Bonneville Salt Flats i 1967. Vi vil besøke hans museum.

12

Dag 12: Oamaru - Christchurch

(Kjøredag 9: 429 km)

Vi setter kursen østover langs kystlinjen mot New Zealand’s absolutte sørspiss. Vi stopper flere ganger for å nyte den fantastiske utsikten. Dessverre vil vi ikke kunne se sydpolen, selv om det er neste land område i sør. Vi spiser lunsj i St. Dunedin, kjent som New Zealand’s Edinburghs på grunn av sin skotske arv, som de bærer med stolthet.

Vi fortsetter nordover langs østkysten til Moeraki. Moeraki er en liten fiskerlandsby som ligger rett ved havet. Byen var opprinnelig en hvalfangststasjon. Denne kvelden spiser vi middag med utsikt over havet.

13

Dag 13: Christchurch - Picton

(Kjøredag 10: 338 km)

Dette er vår siste dag på sørøya og nok en gang setter vi kursen mot Wellington. Vi kjører hele dagen langs Coastal Route 1 med fantastisk utsikt og natur. Denne dagen er det gode sjanser for å se hvaler og delfiner … så hold tomlene oppe og øynene åpne.

Vi spiser på Kaikoura, i det nordligste distriktet i Canterbury-regionen, og et av få steder i verden som kan skilte med så naturlige underverker som det tilbys av land og sjø. Vi fortsetter til Picton, en fantastisk liten by på toppen av sørøya. Vi overnatter og venter på at fergen skal ta oss over til nordøya igjen. Vi sjekker selvfølgelig ut byen og sørger for at vi har noe godt å spise og drikke før sengetid.

14

Dag 14: Picton - Ohakune

(Kjøredag 11: 290 km)

Vi legger ut på en ny kryssing med fergen til den nordlige øya. Når vi ankommer nordøya tar vi turen mot landsbygda. Vi kjører langs kysten til Whanganui, der vi spiser lunsj, før vi kjører opp fjellene på Route 4, som er rangert som en av New Zealands beste motorsykkelveier. Vår destinasjon for dagen; Ohakune. For de som ønsker å utforske landskapet i New Zealand, er det flere turstier

15

Dag 15: Ohakune - Cambridge

(Kjøredag 12: 302 km)

I dag pakker vi ut badetøyet og tar en dukkert i Taupos varme kilder ved innsjøen. Vi kjører oppover fjellene på vår fantastiske tur på Route 4, før vi svinger inn på Route 47 mot Tutangi ved foten av innsjøen Taupo. Vi stopper for å nyte den vakre naturen, ta et bad og en matbit.

Vi fortsetter nordover, passerer Waikato-elven, som vi følger til Maraetai-sjøen. Vi kjører langs elven helt opp til Cambridge.

16

Dag 16: Cambridge - Tauranga

(Kjøredag 13: 100 km)

Denne dagen vil være et av turens høydepunkter; Vi besøker «The Hobbiton Movie Set» (hvor vi får se om vi kan finne noen «hobbiter») og spiser lunsj på «The Green Dragon Inn» (fra” Ringenes Herre”).

Etter å ha absorbert “Ringenes Herre” fortsetter vi med å kjøre gjennom skogsparken Kaimi-Mamaku, før vi begir oss ut på vår siste strekning til Tauranga, vårt endelige mål for dagen.

17

Dag 17: Tauranga - Auckland

(Kjøredag 14: 433 km)

Dette er vår siste kjøredag. Selv om det er litt trist, blir det en spektakulær dag full av fantastiske veier og kyststrekninger som tar pusten fra deg. Den første attraksjonen vår er Paku Summit, hvor vi stopper og nyter de vakre omgivelsene. Vi fortsetter til Auckland, hvor vi returnerer syklene / bilene og sjekker inn på hotellet for vår siste natt sammen.

18

Dag 18: Hjemreise fra Auckland

Vi sier farvel til New Zealand og reiser hjem. Vi takker for samværet og takk for at du valgte å reise med oss i JoyRides.

Vi ønsker deg en trygg tur hjem og håper å se deg igjen på en av våre andre turer i USA, Sør-Amerika, Asia, Oceania eller Europa.


Merk: Dette programmet er retningsgivende for aktiviteter og opplevelser du vil være med på under turen. Avvik kan forekomme, men vi garanterer at våre dyktige guider kommer til å strekke seg til det ytterste for å gjennomføre hele programmet som beskrevet. Dette så langt det er gjennomførbart og under omstendigheter vi kan påvirke. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre programmet, derfor kan det hende at du vil få positive overraskelser. 

TURKART 13 DAGERS TUR:

TURKART 18 DAGERS TUR:

Priser (USD)

SJÅFØR i delt rom:
Fra $6 495
SJÅFØR i enkeltrom:
Fra $7 095
PASSASJER i delt rom:
Fra $3 495
PASSASJER i enkeltrom:
Fra $4 095

Turdatoer

Turkategori
Dato fra
Dato til
Bestillingsfrist
Status

Turkategori:
New Zealand Aotearoa Tour
Dato fra:
27.02.2022
Dato til:
11.03.2022
Bestillingsfrist:
07.02.2022


Turkategori
Dato fra
Dato til
Bestillingsfrist
Status

Turkategori:
New Zealand Grand Loop Tour
Dato fra:
27.02.2022
Dato til:
16.03.2022
Bestillingsfrist:
07.02.2022